Επισκέπτες

318401
ΣήμεραΣήμερα32
ΧθέςΧθές154
ΕβδομάδαςΕβδομάδας429
ΜήναΜήνα186
ΣυνολικάΣυνολικά318401

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 17 επισκέπτες και κανένα μέλος

facebook

Διακόσμηση εσωτερικού χώρου 3

Επιτακτική ανάγκη ήταν η χρήση λιτών γραμμών και minimal επιλογών. Αντικείμενα  όπως βιβλιοθήκες και ραφιέρες είναι σχεδιασμένα για τον καθε χώρο ενώ ο σχεδιασμός των ψευδοροφών με γυψοσανίδα και η μελέτη για κρυφό φωτισμό προσδίδουν στυλ χωρίς να ''βαρύνουν'' το ύφος.

 

Η επένδυση της εστίας του τζακιού με γυψοσανίδα είναι τμήμα ενός συστήματος στο οποίο η εναλλαγή εσωχών-προεξοχών, εκτός από ενα ευχάριστο αισθητικό αποτέλεσμα, δημιουργεί ράφια, θήκες, χώρο για την τηλεόραση. Ο σχεδιασμός προθηκών από ytong με κρυφό φωτισμό ανάμεσα σε τραπεζαρία και σαλόνι δημιουργεί ένα διαχωριστικό χωρίς να απομονώνει στην πραγματικότητα τους δύο χώρους.

 

Η κουζίνα επίσης είναι σχεδιασμένη ώστε να αποτελεί εκτος από λειτουργικό στοιχείο και διακοσμητικό απαραίτητο χαρακτηριστικό αφού αποτελεί τμήμα ενός ορόφου open-space.

 

Η επίπλωση έχει τον ίδιο χαρακτήρα. Ακολουθεί τους κανόνες του μινιμαλισμού με αντικείμενα και έπιπλα της σχολής Bauhaus. Οι χρωματικές επιλογές στους τοίχους και τα έπιπλα δημιουργούν χώρους με διαφορετικό ύφος και ατμόσφαιρα ώστε να αποφεύγεται η μονοτονία.

 

Μελέτη:

 

01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg

 

•πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

Πολιτική απορρήτου...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτή την πολιτική...