Επισκέπτες

307789
ΣήμεραΣήμερα25
ΧθέςΧθές24
ΕβδομάδαςΕβδομάδας108
ΜήναΜήνα1105
ΣυνολικάΣυνολικά307789

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 22 επισκέπτες και κανένα μέλος

facebook

Υπό ανέγερση οικία στην Κρηνίτσα Τρικάλων

Ο συνδιασμός δύο απλών σχημάτων όπως ένα ορθογώνιο και ένα τετράγωνο, με το κεκλιμένο επίπεδο του οικοπέδου που βρίσκεται σε ένα λόφο στο χωριό Κρηνίτσα δίνουν αυτό το αποτέλεσμα. Η διώροφη κατοικία με υπόγειο σε μία αυλή έξι στρεμμάτων διαμορφωμένη σε επίπεδα ικανοποιεί την ανάγκη των ιδιοκτητών για αποκέντρωση, για άνεση και λειτουργικότητα στα μέτρα τους.

 

Η οικία είναι διαμορφωμένη ώστε η θέα του κάμπου να είναι ορατή τοσο από τα διαμορφωμένα επίπεδα της αυλής όσο και από οποιοδήποτε σημείο του εσωτερικού του σπιτιού. Η κουζίνα και το καθιστικό μπορούν να απομονωθούν  από τους υπόλοιπους χώρους με ελαφρύ πτυσσόμενο διάφραγμα προσφέροντας έτσι τόσο την αίσθηση του open-space όταν είναι επιθυμητή αλλά και την απομόνωση όταν είναι απαραίτητη.

 

Η επιλογή της πέτρας ως υλικό πλήρωσης των παρειών έγινε με βάση τόσο τις μονωτικές της ιδιότητες όσο και το αισθητικό αποτέλεσμα που προσφέρει.

 

Μελέτη:

 

01.jpg

 

πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

Πολιτική απορρήτου...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτή την πολιτική...