Επισκέπτες

225676
ΣήμεραΣήμερα139
ΧθέςΧθές155
ΕβδομάδαςΕβδομάδας426
ΜήναΜήνα5086
ΣυνολικάΣυνολικά225676

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 124 επισκέπτες και κανένα μέλος

facebook

Οινοποιείο στη Διάβα Καλαμπάκας

Μελέτη και επίβλεψη της κατασκευής οινοποιείου στη Διάβα Καλαμπάκας.

 

Βρισκόμαστε πολύ κοντά στους βράχους των Μετεώρων πράγμα που καθόρισε ουσιαστικά τις σχεδιαστικές και στυλιστικές επιλογές.

 

Το κτήριο είναι κατασκευασμένο με κυλοδοκούς και panel πλήρωσης ώστε να διασφαλίζεται η δημιουργεία ενιαίων χώρων χωρίς στατικούς συμβιβασμούς, ενώ το υπόγειό του στεγάζεται με σταυροθόλια τα οποία θα επενδυθούν με τούβλο. Με αυτόν τον τρόπο και το κελάρι μπορεί να διαμορφωθεί ως ενιαίος χώρος ενώ ταυτόχρονα έχει τη στατική ικανότητανα υποστηρίξει το ιδιαίτερο βάρος του εξολισμού της μονάδας που βρίσκεται στο ισόγειο. Παράλληλα προσφέρουν στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία καθώς τον μεταφέρουν σε κελάρια κάστρων άλλων εποχών.

 

Η μελέτη προβλέπει την επένδυση της μονάδας με πέτρα ώστε να ενσωματώνεται στυλιστικά στον αρχιτεκτονκό χαρακτήρα της περιοχής, ενώ χώροι υποδοχής του κοινού στους οποίους θα είναι δυνατή και η δοκιμή των προϊόντων είναι υπο κατασκευή.

 

  Απόψεις εξωτερικές και εσωτερικές του υπογείου, η οροφή του οποίου διαμορφώνεται με σταυροθόλια:

   

  01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg 06.jpg 07.jpg 08.jpg 09.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg

   

  •πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

  Πολιτική απορρήτου...

  Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτή την πολιτική...